Minden esetben felhasználásra, gyártásra kész, teljes körű grafikai tervezést végzünk.

Így bárhol is szeretnéd legyártani megtervezett anyagaidat, csak át kell adnod azokat a kiviteleződnek.

Ha szeretnéd, a gyártás lebonyolítását is megszervezzük. Kapcsolatban állunk professzionális kivitelezőkkel (nyomdák, dekoros cégek), akik a megtervezett anyagokat az elképzeléseknek megfelelően képesek megvalósítani.

Nézd meg a referenciákat, és ha tetszenek, vedd fel velünk a kapcsolatot! Hidd el, nem fogsz csalódni!

Logó és arculat

Szívesen megtervezzük logódat, az arra épülő komplett arculatot, de ha csak azt kéred, akkor egyes arculati elemeket külön-külön is.

Egy vállalkozás arculatához tartozik minden olyan kellék, eszköz, bemutató anyag, amely az egyéniségét, mondanivalóját, stílusjegyeit hordozza. Az egységes arculat nem csak szép, de hasznos is. Amellett, hogy azonosíthatóvá teszi a céget, komolyságot, igényességet és megbízhatóságot sugároz.

A kész logót minden esetben úgy kapod meg, hogy az később bármilyen célra felhasználható legyen.  Korrekt együttműködést kínálunk és ehhez hozzátartozik, hogy a végén többféle vektoros és raszteres formátumban is átadjuk neked a logódat. Ingyenesen adunk látványterveket, illetve javaslatokat is a logó felhasználási lehetőségeire vonatkozóan.


Első lépésben megbeszéljük, hogy mivel foglalkozol, kik az ügyfeleid és hogy mit is szeretnél kommunikálni a logóddal. Ezek után megvizsgáljuk, hogyan lehetne a logód más, mint a versenytársaké. Pontosítjuk azt is, hogy betűlogó, ikonikus logó, vagy kombinált logó illene jobban hozzád, vagy hogy milyet szeretnél (betűlogó pl. a Coca Cola, a Dell, ikonikus az Audi, vagy a Puma ugró macskája, kombinált pedig a Burger King, vagy a MasterCard).


Ezek után készítünk terveket - általában 3, de legfeljebb 4 verzió elegendő szokott lenni-, melyekből kiválaszthatod, hogy melyiket csiszoljuk tovább. Ezt további tervezési körökben finomítjuk (színeket, elrendezést, formákat) addig, míg elégedett nem leszel az eredménnyel.


Máshol találkozhatsz csomagokkal, melyekben plusz 1, 2, vagy több tervezési kört kaphatsz, attól függően, mennyit fizetsz. Nálunk egy csomag van, nem veszünk el a részletekben. Az a célunk, hogy elégedett legyél, így addig alakítjuk, míg megfelelő nem lesz. Természetesen az ésszerűség határain belül, vagyis 6-8 új verziót és a végtelenségig történő módosításokat nem ígérhetünk.

Tartalma:

 • logótervezés,
 • névjegytervezés

A logó megtervezését követően elkészítjük a hozzá stílusban passzoló névjegy terveit, melyeket a logótervezés módszeréhez hasonlóan tökéletesítünk.

A névjegy lehet hagyományos formájú és elrendezésű, de akár kreatív, teljesen egyedi is (pl.: formára vágott, hajtogatott). Javaslatokat teszünk olyan nyomdai eljárásokkal kapcsolatban is, melyek még igényesebbé tehetik a majdani kész névjegyet (pl.: kreatív papírok, dombornyomás, lakkozás, stb.).

Tartalma:

 • miniarculat elemei (logó, névjegy),
 • levélpapír-,
 • boríték-,
 • dosszié-,
 • bélyegzőtervezés

Mindegyik arculati elemhez többféle terv készül.

Levélpapírból, illetve borítékból igény esetén olyan változatot (is) tervezünk, mely hétköznapi keretek között irodában, vagy otthon is kinyomtatható. Egyéb esetben ezen arculati elemek gyártása nyomdában történik a borítékok nyomtatása és hajtogatása, illetve a levélpapírok méretre vágása miatt. Bélyegzőből is tudunk egyedi elképzeléseknek megfelelőt tervezni.

A kisarculat elemein túl a megrendelő igényei szerinti további, tetszőleges arculati elemeket tartalmaz. Az anyagok számától, bonyolultságától függően, egyedileg adunk árajánlatot. >> AJÁNLATKÉRÉS <<

A nagyarculatba szinte bármi besorolható a logózott tollaktól, jegyzettömböktől, ruháktól kezdve a standokon, pultokon át az autó-, vagy épületdekorációig. Bármilyen arculati elem megtervezését vállaljuk és igény esetén megszervezzük a kivitelezését.

Fontos tudni, hogy bizonyos esetekben - például roll-up, vagy autó- és épületdekor - előre kell tudnunk, hogy milyen alapanyagra, mekkora méretekre kell terveznünk, vagyis célszerű még a tervezés előtt kiválasztani a kivitelezőt, vagy egyeztetni vele.

A névjegy lehet hagyományos formátumú (90 x 50 mm), egy-, vagy kétoldalas, de akár kreatív, teljesen egyedi (pl.: formára vágott, hajtogatott) stílusúban is gondolkodhatsz. Javaslatokat teszünk olyan nyomdai eljárásokkal kapcsolatban is, melyek még igényesebbé tehetik a majdani kész névjegyet (pl.: kreatív papírok, dombornyomás, lakkozás, stb.).

Egy névjegy esetében mindig az a legfontosabb, hogy jól átlátható legyen, ezért nem szabad sok szöveges információval "elárasztani". A legfontosabb kapcsolati adatok és egy jó grafika egy ilyen kis felületen is adhat kellő információt és egy kellemes vizuális élményt.

A névjegyterv tartalma:

 • grafikai tervezés
 • max. 5 db névjegy perszonalizálása (5 különböző személynek)


Minden további névre szóló terv 500 Ft / db.

Minden esetben komolyságot és igényességet tükröz, ha reklámanyagaidat, céges irataidat saját dossziédban adod át partnereidnek, kollégáidnak. A dosszié egy hétköznapi, tartós használati tárgy, ami kiváló és állandó reklámfelületet biztosít számodra.

A legelterjedtebb változat az A/4 méretű dosszié irattartó fülekkel oldalt és alul. A fülek formáját, záródását, a dosszié gerincvastagságát és sok egyéb apróságot tekintve rengeteg stílusú dosszié tervezésében gondolkodhatsz. Kisebb nyomtatott anyagok számára készíthető A/5-ös dosszié is.

A dosszié grafikát megbeszélést követően igényeidhez igazodva, kreatívan készítjük el, vagy már kialakított arculatodba illesztjük. A tervezésnél hasznos, ha már az elején tudjuk, hogy milyen stílusú dossziét szeretnél, így már a kezdetektől a megfelelő nyomdai stancformára, méretpontosan tudjuk tervezni a grafikát.

A dossziéterv tartalma:

 • egyedi dossziégrafika tervezése
 • grafikai tervek nyomdai előkészítése (adott stancformára igazítás)

Megtervezzük egyedi levélpapírodat is, akár saját, akár céges használatra van rá szükséged.

A levélpapír tervezés az alábbiakat tartalmazza:

 • otthon, vagy irodai körülmények között előre nyomtatható levélpapír grafika
 • nyomdai kivitelezésre, pre-print levélpapír nyomására előkészített grafika
 • MS Word sablon mindkét változathoz

Borítékok tervezésekor bármiben gondolkodhatsz. Maradhatunk az egyszerűbb, logóval, esetleg kisebb grafikával ellátott fehér alapú borítékoknál, de az egész boríték – vagy akár a belseje is – lehet színes, dekoratív, kreatív.

Céges levelezéshez ajánlott az arculatba, vagy a profilba illeszkedő boríték-dekor kialakítása, vagy pl. DM levél-kampányok esetén javasolt a borítékot is a kampány stílusához igazítani.

A termékcsomagolások palettája igen széles, nagyon sokféle anyag besorolható ide, például:

 • áruk, alkatrészek tárolására szolgáló egyszerű kartondobozok,
 • élelmiszerek, italok, háztartási- és műszaki cikkek, gyógyszerek általános csomagolásai,
 • kreatív és rendhagyó formájú kozmetikum-, ajándéktárgy-, és édességcsomagolási megoldások,
 • bármilyen egyedi célú, speciális csomagolások.

Bármilyen termékcsomagolást megtervezünk számodra, legyen az akár egy pizzás doboz kreatív grafikája, vagy egy teljesen egyedi gyártásra kért csomagolásterv.

Árajánlatot a konkrét igények ismerete után tudunk adni, egyeztessünk! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

Üdítőitalok, sör, bor, pálinka… csak hogy a legnépszerűbb termékcímkéket említsük. Ezeken túl természetesen élelmiszerekre (lekvárok, szörpök, húsipari termékek), műszaki cikkekre, termékcsomagolások kiegészítéseként is tervezhető tetszőleges címke.

Bármilyen méretű, stílusú címkét is szeretnél terméke(i)dhez, megtervezzük Neked. Pontos árajánlathoz kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot: >> AJÁNLATKÉRÉS <<

Arculatfrissítésben gondolkozol?
Esetleg modernizálni szeretnéd a már meglévő logódat?
Vagy csak egyszerűen nem vagy vele megelégedve, meguntad, stb?

A logó újratervezés (redesign) lényege, hogy egy már meglévő emblémát megújítsunk, felújítsunk. Vagy azért, hogy a modern kor stílusába illeszkedve több embert megfogjon, vagy pedig azért, mert nem igazán volt beszédes a meglévő formájában és „javítani” kell rajta, hogy sikeresebb legyen.

Az alapvető és legfontosabb szempont tehát, hogy miért tervezzük át a meglévő emblémát. Ezt részletesen megbeszéljük Veled, majd abból kiindulva fogunk új logóterveket készíteni számodra, amelyek:

 • a régi emblémád stílusjegyeit megőrizve, de azokat újabb, modernebb (esetleg más) formában tartalmazva kerülnek megjelenítésre,
 • vagy egy teljesen újragondolt embléma lesz a végeredmény

A logótervezés folyamatához hasonlóan itt is készülhet több terv, melyeket tovább finomítunk a kéréseknek megfelelően, amíg elégedett nem leszel.


A vektorizálás azt jelenti, hogy egy raszteres (pixelgrafikus) logót, grafikát, szkennelt rajzot, stb. újból megrajzolunk egy vektorgrafikus tervezőprogramban. A vektoros grafikák előnye, hogy minőségromlás nélkül nagyíthatóak bármekkora méretűre.


Egy nagyon kis felbontású raszteres logó, vagy kép még elfogadható minőségű lehet például egy névjegy sarkába nyomtatva, de nagyobb méretben (pl. egy szórólapon, reklámanyagokon) már pixeles (kockás, cakkos a vonalak széle), kimondottan csúnya látványt nyújt.


A vektoros logó azért is szükséges és hasznos, mert vannak olyan kivitelezési eljárások (pl. gépi hímzés, gravírozás, bélyegzőkészítés, fóliavágás, stb.), ahol raszteres képi alapból nem is tudnak dolgozni, bármilyen jó minőségű is, csak vektoros grafikákból.


Ha logód csak raszteres formátumban (JPG, PNG, TIF, TGA), esetleg ennek tetejében még rossz minőségben is van a birtokodban, vállaljuk annak vektorizálását, hogy minőségromlás nélkül használhasd bárhol.


Rajzokat, grafikákat is vektorizálunk. Ha például van egy kézi rajzod, amit szeretnél pólóra nyomtatni, az vektoros formában kiváló minőségben kivitelezhető.

Árajánlatot a feladat pontos ismeretében tudunk adni, egyeztessünk! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

hr
Reklámgrafika

Reklámgrafikák esetében is kivitelezésre, felhasználásra kész anyagot fogsz kapni tőlünk, legyen szó akár webes felhasználásról, nyomdai gyártásról vagy egyéb kivitelezésről.

A reklámanyagok közé nagyon sok minden besorolható, szinte csak a képzelet szab határt. Felhasználási területük a szórólapoktól, sajtóhirdetésektől kezdve a megállítótáblákon, zászlókon át egészen az óriásplakátokig, stand dekorációkig terjed.

Biztosan van olyan dolog, amit nem látsz a listán, de olyat szeretnél. Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük.

Bármilyen szórólapot, flyert, szívesen megtervezünk neked. Lehet egészen kicsi, vagy A4 méretű, egy- vagy kétoldalas, sima, vagy hajtogatott… Szórólap esetén a leglényegesebb, hogy vizuálisan hamar felkeltse az érdeklődést és gyorsan, könnyen átlátható legyen, szinte azonnal „átmenjen” az üzenete.

Mivel sok helyre, sokféle emberhez eljuthat és jellemzően nem szokás egy szórólapot órákig nézegetni, ezért fontos, hogy esztétikailag és logikailag is igényesen, áttekinthetően és kreatívan legyen megtervezve.

Akármerre is járunk, plakátokkal mindenhol találkozunk. A viszonylag kicsi A4 méretűtől egészen A0, vagy még nagyobb, vagy egyedi méretekig is. Mivel a plakátok többnyire tájékoztató jellegűek, vagy bizonyos érzékekre, érzelmekre próbálnak hatni reklám céllal, ezért fontos, hogy figyelemfelkeltőek legyenek, és megfelelően elrendezve tartalmazzák a fontos információkat!

Mint minden grafikai tervezésnek, a plakáttervezésnek is vannak szabályai. Megfelelő hozzáértéssel, igényesen és kreatívan tervezzük meg plakátodat, bármi is legyen a téma.

Több mint valószínű, hogy nem kell bemutatnunk, miről is van szó. Bármilyen folyóiratba szeretnél kreatívot terveztetni, mi megoldjuk. Gondolkodhatsz nagyon kicsi méretben, de akár fél-, egész, vagy dupla oldalas kreatívokban is, ezek az igazán hatásosak és figyelemfelkeltőek.

Tervezéskor törekszünk a minél kreatívabb megjelenésre, elrendezésre, illetve arra, hogy hirdetésed a lehető legjobban kitűnjön a többi reklám erdejéből, hiszen napjainkban a folyóiratok nagy részében rengeteg reklám található.

A különböző kuponok és utalványok tárháza és felhasználási lehetősége igen széles. A vendéglátástól kezdve a turisztikán át a kereskedelemig mindenhol találkozhatunk velük. Az, hogy miként is néz ki egy kupon, a felhasználástól, célközönségtől, szolgáltatástól függően változhat. Néhány példa:

 • lehet egészen apró méretű (pl. gyorséttermi menü kuponok egy perforált íven),
 • A4 formátumú (különböző voucherek, bónuszok, jegyek, stb.),
 • kártya, vagy névjegy méretű (ruházati, vagy egyéb szolgáltatáshoz kapcsolódó ajándékutalványok, amik tárcában elférnek),
 • vagy bármilyen egyedi méretű és kialakítású (pl. tömbösített-perforált, formára vágott, plasztikkártya kivitelű, stb.)

Szolgáltatóként, kereskedőként érdemes élni ezzel a marketing-lehetőséggel, mert a különböző vevőcsalogató (vagy -megtartó) kuponok és utalványok a tervezési és gyártási költségeik többszörösét hozzák vissza!

Egyeztessünk elképzelésedről, kérj ajánlatot! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

A klasszikus A6 méretű képeslap a mai digitális világban már csaknem teljesen elveszítette eredeti üzenetközvetítő funkcióját. Sokkal inkább egy kedves, igényes emléktárgyként gondolunk rá.

Egy szép képeslap alapjai a jó minőségű, igényesen készített fotók, melyek a megfelelő elrendezésben egy kellemes összképet adnak.

Turisztikai emléktárgynak tehát kiváló egy igényes képeslap, de javasolt olyan vállalkozásoknak is, akik szeretnék saját magukat képes formában reklámozni, vagy kisebb ajándéknak szánják partnereik részére.

Az autódekoráció talán azon kevés reklámeszközök egyike, amelynél az esetek többségében nem kell fizetni a reklámfelületért. Hiszen az autód „kéznél” van, azt hirdetsz rajta, amit szeretnél, addig, amíg jólesik és ráadásul még mozgó reklámfelület is.

Ha nem reklámban gondolkozol, csak szimplán egyedivé szeretnéd tenni autódat, abban is segítünk. Természetesen nem csak személyautóra, hanem bármilyen járműre kérhetsz tőlünk kreatív grafikát.


Egyedi grafikai terveket készítünk az adott járműre méretezve és igazítva elképzeléseidnek megfelelően. Ehhez szükség van az autó márkájára, típusára, évjáratára, kivitelére és az adott járműről készült minél több jó minőségű fotóra. Ezek alapján tudjuk elkészíteni a látványterveket és pontosan méretezni a grafikát.

Lehetőség szerint már a grafikai tervezés megkezdése előtt célszerű kiválasztani a kivitelezőt is és egyeztetni vele. Ha ez nem lehetséges, akkor is gyártásra előkészítve tervezzük meg a grafikát, majd a későbbiekben együttműködünk a kivitelezővel.

Igény esetén vállaljuk helyetted a dekoros cég kiválasztását és a dekoráció lebonyolítását is.

A grafikai tervezésre a feladat ismeretében tudunk pontos árat mondani. Vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

 • Reklámpólót szeretnél?
 • Esetleg céges arculatba illeszkedő logóval, grafikával ellátott ruhákat terveztetnél?
 • Egyszerűen csak egy egyedi grafikát, fotómontázst, stb. kérnél, amit később pólóra nyomtathatsz?


Bárhogy is legyen, segítünk a grafikai tervezésben. Minden ruhadekorációhoz készül természetesen látványterv is. A végén a gyártásnak megfelelő (szitanyomás, direkt nyomtatás, hímzés, fólianyomás, stb.) formátumban fogod megkapni a kész grafikát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, beszéljük meg, mi az elképzelésed és a feladat ismeretében pontos árajánlatot adunk: >> AJÁNLATKÉRÉS <<

Egy kiállítási stand dekorációjának grafikai tervezése igen összetett feladat és standonként változó, hogy mi tartozik bele a dekorációba:

 

 • például a szerkezetet borító elemek, ponyvák grafikái,
 • elválasztó elemek, függönyök, szőnyegek, burkolatok,
 • asztalok, székek,
 • zászlók, molinók, megállítótáblák,
 • pultok, állványok, kiállító polcok, szekrények, stb.

 

A sort rengeteg dologgal folytathatnánk, ez mindig az adott feladatnak, a kiállítási stand funkciójának megfelelően változik. A tervezés során 3D-s látványterveket is biztosítunk, hogy könnyebben látható legyen, milyen lesz a végeredmény és az összkép.

 

Egyeztessük, hogy mire van szükséged és adunk egy árajánlatot! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

A molinó általában egyoldalas, nagy felületű reklámeszköz, Grafikáját szövet, vagy műanyag alapra nyomtatják. A viszonylag kicsi (pl. 0,5 m2) mérettől egészen nagy (házfal nagyságú) területűig kivitelezhető és alkalmazható.

Többféle módon rögzíthető, az egyik legelterjedtebb talán a ringlizett kivitel, melynél a szegély mentén fémgyűrűket ágyaznak az anyagba és ezeknél fogva feszíthető kis és rögzíthető a ponyva.

A molinótervezés pontos ára a kész anyag területétől és a tartalomtól is függ.
Keress minket bizalommal, kérj ajánlatot!
>> AJÁNLATKÉRÉS <<

A roll-up a molinóhoz hasonlóan szövet, vagy műanyag ponyva-szerű alapra nyomtatott reklámeszköz. A grafikát tartalmazó ponyvát egy rolóhoz hasonlító dobból lehet kihúzni és a hozzá tartozó állványra rögzítve kifeszíteni. Beltéri használatra való, kültérre csak szélcsendes, száraz időben.

Könnyen szét-és összeszerelhető, hordozható, praktikus. Ezért kiváló prezentációs kellék, stand- és iroda-, vagy beltérdekorációs elem.

Zászló hallatán mindenki a lobogókra gondol elsőként, de széles a zászlók felhasználási palettája is.
Léteznek például egészen kicsi, asztalra helyezhető dekorációs zászlók. Ezeket irodákban, közösségi terekben használják reklám- vagy tájékoztató céllal.

Ne feledkezzünk meg a strandzászlókról (beach flag) sem. Ezek főként szabadtéren, reklámcélra, vagy rendezvénykellékként, dekorációként használt, mindkét oldalról látható műanyag alapú zászlók. Felületük, formájuk, magasságuk igen változatos. Az egészen alacsonytól (1,5 m) az akár 4 méteres magasságig és nagy felületig gyárthatóak.

Zászlók grafikai tervezésénél a pontos méretekre vagy egy méretpontos formarajzra van szükségünk.
A kreatív grafika részét intézzük! :-)

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, mindannyian találkoztunk már megállítótáblákkal az utcán üzletek, éttermek előtt, vagy rendezvényeken. Általában kétoldalas, összecsukható, hordozható reklámtáblák.

Céljuk a nevükben van; felhívni a figyelmet, megállítani az érdeklődőt és „behozni” az adott üzletbe, vagy információs céllal kihelyezve valamerre irányítani.

Elhelyezhető rajta:

 • kreatív reklám,
 • időszakos hirdetések, akciók,
 • étlapok, itallapok,
 • vagy egyszerűen csak egy kreatív, figyelemfelkeltő útbaigazítás,
 • vagy tulajdonképpen bármi, amit szeretnél

Mérete általában A2, A1, A0, vagy egyéb nagy formátumú, téglalap alakú felületek.

Ha grafikai tervezésnél az egyik sarokpont a névjegy a maga kis felületével, akkor a másik sarokpont lehetne az óriásplakát. Nem csak azért, mert pont az ellentettje a hatalmas felülettel, hanem azért is, mert van közös szempont a tervezésükben.

Mindenki látott már óriásplakátokat. Jellemzően utak mellett, épületek falain helyezik el őket. Az esetek többségében valamilyen mozgó járműből nézzük őket, de gyalogosan sem állunk meg hosszasan időzni egy óriásplakát láttán.

Ezért fontos tehát, hogy megjelenése kreatív legyen, kitűnjön a többi óriásplakát közül és mondanivalója pár pillanat alatt világossá váljon és egyértelmű legyen. A nagy felület ellenére tehát kevés információt kell hordoznia, nem szabad elárasztani és telezsúfolni.
Ez tehát a közös tulajdonsága egy névjeggyel :-)

Egy postai úton kézbesített, nyomtatott DM (Direkt Marketing) levél tartalmát és formátumát tekintve sokféle lehet, a lényeg, hogy férjen el egy borítékban. Ha már a borítéknál tartunk, a legfontosabb, hogy a címzett kinyissa a reklámlevelet tartalmazó borítékot, ezért érdemes kreatív, érdekes borítékot társítani a DN levél mellé.

Fontos, hogy a levél grafikai tartalma jól átlátható legyen, de ugyanennyire fontos a szöveges tartalmak informatívak és jól tagoltak legyenek.

DM levél tervezésekor tehát a dizájn mellett a szöveg elrendezésére, tördelésére is nagy hangsúlyt fektetünk!

A Tőled kapott szövegek tartalmáért, szakmai és nyelvtani helyességéért felelősséget nem tudunk vállalni. A tervezés szempontjából fontos átnéznünk és értelmeznünk a szöveget, és ha szembeötlő hibával találkozunk, természetesen jelezzük, vagy javítjuk, de helyesírás-ellenőrzést, lektorálást nem vállalunk.

Ezt a fajta tervezési szolgáltatásunkat főként zenekaroknak, videostúdióknak ajánljuk. Mivel minden „korongon” kiadott, vagy átadott zenei- és video anyag egyedi, ezért a hozzájuk tartozó borítónak, esetleg kísérő bónusz anyagoknak is egyedinek kell lenniük.

Egyeztessünk elképzeléseidről, hogy milyen stílusú, hangulatú borítót és egyéb anyagokat szeretnél a lemez tokjába terveztetni és mi megoldjuk. Természetesen a magára a lemezre is elkészítjük a grafikai tervet és mindent nyomdakészen adunk át.

Szívesen segítünk akkor is, ha magán célra, vagy ajándéknak szeretnéd kiírni lemezre képes-videos emlékeidet és ahhoz szeretnél egy szép borítót. Kiváló ünnepi ajándék lehet egy ilyen egyedi lemez. Ehhez kapcsolódóan nézd meg video szolgáltatásainkat lejjebb, hátha tudunk segíteni a lemez tartalmának elkészítésében is.

Pontos elképzeléseiddel kapcsolatban egyeztessünk és adunk egy kedvező árajánlatot! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

A mágnesmatrica egy rugalmas, mágneses hátoldalú, vékony műanyag alapra nyomtatott grafika, ami fém felületekre könnyen felhelyezhető, masszívan ott marad, viszont bármikor könnyedén eltávolítható egy mozdulattal. Igen népszerű eszköz autódekorációhoz, vagy autóreklámhoz. Használata leginkább akkor javasolt, ha:

 • autódat magánszemélyként is használod és nem szeretnéd, hogy olyankor reklámokkal legyen tarkítva
 • több autód van és a reklámot szeretnéd mindig arra felhelyezni, amelyiket éppen használod
 • ideiglenes ajánlatokat, akciókat szeretnél reklámozni a járművön, vagyis nem állandó a mondanivaló
 • mágnesezhető fémből készült ajtóra, kapura szeretnél reklámtáblát fúrás, festés, matricázás, stb. nélkül

Persze nem csak reklámcélra, hanem dekorációnak is kiváló a mágnesmatrica. Nem kerül sok pénzbe a legyártása, bármikor könnyedén eltávolítható az autóról és nem tesz kárt a fényezésben.

A téglalap alakú matricák kivitelezése a legköltséghatékonyabb, de formára vágott matricák is készíthetőek igény szerint.

Fontos kiemelni, hogy minden autó karosszériájának más a vonalvezetése, a felületek görbülete, ezért a tervezéskor figyelni kell, hogy milyen méretű matricákban gondolkodhatunk, hogy azok gond nélkül felhelyezhetőek legyenek és fent is maradjanak a helyükön.

Vállaljuk mágnesmatricára kerülő dekorációk és reklámok megtervezését is bármilyen autóhoz igazítva, de természetesen más (mágnesezhető) fém felületek (ajtók, kapuk, pultok) dekorálásában is állunk rendelkezésedre.

Google AdWords display, illetve Facebook és egyéb közösségi médiakampányokhoz szükséges kreatív hirdetések tervezését is vállaljuk.

A tervezés tartalmazza egy alapkoncepció kialakítását, és a kreatívok tervezését az összes kívánt méretben a kampánynak megfelelően.

Egy weboldalon először (ha van) a sliderben lévő képekkel és azok üzenetével találkozik a látogató. Az igényes és figyelemfelkeltő slider képek rengeteget dobhatnak egy honlap hangulatán, összképén.

Ha szeretnéd feldobni, megújítani honlapodat, vagy új honlapod meglévő dizájnjához passzoló minőségi, egyedi slider képeket szeretnél, mi megtervezzük!

hr
Kiadványok

Vállaljuk nyomtatott kiadványok megtervezését is.  Gondolkozhatsz a jól bevált, hagyományos megoldásokban, de egyedi elképzeléseid alapján is tudunk tervezni.  Minden kiadvány esetében nyomdakész tervezést végzünk!

A kiadványok közé sorolható minden olyan nyomtatott anyag, amiken termékeket, szolgáltatásokat ismertetsz, vagy reklámozol. Katalógusok, termékbemutató- és programfüzetek, brosúrák, vendéglátó helyek esetén étlapok, itallapok. Kicsit tágabb megközelítéssel de sorolhatjuk a „házon belül” használt nyomtatványokat, munkalapokat.

A kiadványok stílusosan a témához, mondanivalóhoz, illetve az arculatodhoz igazíthatóak. Bármilyen hasonló jellegű feladattal keress minket bátran!

A brosúra a katalógusnál, könyvnél rövidebb terjedelmű, általában kis formátumú figyelemfelkeltő, informatív kiadvány. Valamilyen módon hajtogatott, vagy irkatűzött anyag.

Lehet mindössze 4 oldalas, de tetszőleges oldalszámban is gondolkodhatsz. Méretüket tekintve egészen kicsi, igazolvány méretű brosúrák is léteznek, de akár A4, A3 méret is előfordulhat. Mindig a funkciónak, tartalomnak vagy a célközönségnek legmegfelelőbb formátumot kell megtalálnunk!

Nagyon fontos, hogy jól összeszedett és átlátható legyen, érthetően, érdekesen mutassa be a tartalmat. A jó összképhez hozzájárul a megfelelő képek használata, a szövegek tartalma és helyes elrendezése, valamint a grafikai és egyéb tipográfiai elemek összhangja.

Pontos árat a feladat ismeretében tudunk mondani. Keress minket és egyeztessünk az elképzeléseiddel kapcsolatban! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

Minden étterem, kávézó, és vendéglátóhely elengedhetetlen - és talán legfontosabb - kellékei. Fontos, hogy igényesek és átláthatóak legyenek, mert hangulatot, érzéseket sugároznak a vendég felé. Nem mindegy, hogy milyen papírra és milyen méretben nyomtatjuk, hogyan van hajtogatva, kötve, stb. Mennyire illik a vendéglátóhely stílusába, vagy mennyire egészíti ki azt. Megéri tehát foglalkozni a tervezésükkel.

Sok helyen találkozhatunk olyan étlapokkal és egyéb kínálattal, melyeken látszik, hogy az „írjuk fel egy papírra, hogy mi kapható, meg írjuk mellé tollal az árat” elgondolás volt a fő irányadó. Ennél sokkal bonyolultabb egy étlap grafikai és tartalmi tervezése. Csak néhány fontosabb szempont a teljesség igénye nélkül:

 • milyen gyakran változik / bővül a kínálat? (szem előtt kell-e tartani egyes tartalmi egységek cserélhetőségét?)
 • az étlapon szerepelnek az italok, desszertek, fagylaltok, stb. is, vagy külön ajánlólapot tervezzünk nekik?
 • van-e napi ajánlat (menü)? (biztosítani kell-e helyet az étlapban, vagy külön tervezzük)
 • egy- vagy többnyelvű lesz-e az ajánlat (a fő nyelv alatt idegen nyelveken is szerepel minden, vagy pedig különböző nyelvekre lesz lefordítva az eredeti anyag?)
 • lesznek-e termékfotók az anyagban (ezek saját termékekről készülnek, vagy lehet általános kép is?)
 • milyen kivitelezési, kötészeti, felületnemesítési technikákat szeretnénk alkalmazni?

Ezeken túl persze sok más fontos szempontot is figyelembe veszünk és egyeztetünk Veled étlapod és egyéb kínálatot bemutató anyagod megtervezésekor. Fontos, hogy az ilyen anyagok megtervezésekor a Te aktív közreműködésedre is szükség lesz, hiszen a szöveges tartalmat, a termékkínálatot és annak logikáját Neked kell összeállítanod és átadnod nekünk.

Keress minket bizalommal, oszd meg elképzeléseidet és kérj ajánlatot! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

A katalógus egy terjedelmesebb – több tíz, vagy akár több száz oldalas – kiadvány. Jellemzően széles termék- és / vagy szolgáltatáskínálat bemutatására, árak feltüntetésére szolgál, de tartalmazhat turisztikai látványosságokat, fényképeket referenciákról, termékmintákról (portfolio katalógus), stb.

Mivel funkciójukat tekintve valaminek a bemutatására, szemléltetésére, megismertetésére szolgálnak, ezért az informatív szövegek mellett nagyon sok kép, rajz, illusztráció jellemző a tartalmukra. Terjedelmességükből adódóan sok esetben szükséges az is, hogy tartalmuk jól kereshető legyen, amihez elengedhetetlen a jó logikai tervezés, a tartalomjegyzék és a keresést segítő grafikai elemek is.

Tartalma lényegében tetszőleges, teljes mértékben Tőled függ. Mivel terjedelmesebb kiadványról van szó, ezért nem jellemző rá a kis formátum. Legalább A5, esetleg ahhoz közelítő egyedi, vagy nagyobb méretben érdemes gondolkozni.

A grafikai tervezés díja függ a leendő anyag összetettségétől, terjedelmétől, hogy milyen egyedi illusztrációkra, grafikákra van hozzá szükség. Egyeztessünk elképzeléseidről és kérj tőlünk ajánlatot! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

Minden rendezvény, fesztivál, turisztikai vállalkozás, kulturális intézmény (színház, mozi, zenés vendéglátóhely) elengedhetetlen kellékei a programfüzetek és reklámfüzetek. Mindenkinek akadt már a kezébe ilyen kiadvány. Egészen a zsebre tehető, kártya méretűtől az A5 nagyságúig találkozhatunk velük.

Mivel fő céljuk, hogy az egyes eseményeket, programokat időrendben, jól kereshető formában kommunikálják a közönség felé, ezért nagyon fontos, hogy tartalmuk jól tagolt, átlátható és egyértelmű legyen. A grafikai, képi elemeknek jól kell kiegészíteniük a szöveges tartalmakat.

Mivel reklámokat is – vagy egyes esetekben csak reklámokat – tartalmaznak, ezért az is fontos szempont, hogy a különböző stílusú és mondanivalójú reklámüzenetek jól megférjenek egymás mellett és az összkép is jól mutasson.

A tervezendő anyag bonyolultságától, méretétől és terjedelmétől függően pontos árajánlatot tudunk adni, ha megtisztelsz bizalmaddal és megkeresel minket. Kérj ajánlatot tőlünk!
>> AJÁNLATKÉRÉS <<

Nyomtatványok alatt általában olyan kiadványokat, előre nyomtatott dokumentumokat értünk, melyek adatmezőit utólag töltjük ki. Az adatfelvitel történhet kézzel, vagy géppel. Néhány példa a nyomtatványokra:

 • munkalapok,
 • ajánlatkérők, megrendelőlapok, nyilatkozatok,
 • szállítólevelek, menetlevelek
 • űrlapok, adatgyűjtők, stb.

A nyomtatványok lehetnek egypéldányosak, vagy többpéldányosak is. Többpéldányosak esetében önátírós nyomtatványokról beszélünk (régen indigós), melyeket tömbösítve szokás gyártani az esetek többségében. Az eredeti példányt kitöltve akár 2-3 azonnali másodpéldány kiállítására is van lehetőség.

A tény, hogy általában adatrögzítés a céljuk, még nem jelenti azt, hogy ne nézhetnének ki dizájnosan, egyedien, ezzel is kiemelve és egyértelműen azonosítva kibocsátójukat. Ezért mindenkit arra biztatunk, hogy nyugodtan merje színesebbé, elegánsabbá tenni céges nyomtatványait.

Természetesen digitális formában kitölthető nyomtatványok tervezésére is van lehetőség. Ha ilyet szeretnél, a papír alapú nyomtatványhoz hasonlóan megtervezzük a dokumentum felépítését, dizájnját és egy kitölthető PDF formájában adjuk át Neked. Vagy a papír alapú változat mellé tervezünk digitálist is igény szerint.

Keress meg minket elképzeléseiddel és a részletek ismeretében adunk egy kedvező árajánlatot!
>> AJÁNLATKÉRÉS <<

Naptárból számtalan féle létezik. Mind felhasználásukat, mind pedig méretüket tekintve. Kártyanaptár, asztali naptár, falinaptár, speditőr naptár, stb.

 • Szeretnél saját fotóidból egy asztali naptárat?
 • Ajándékba, emlékbe terveztetnél egy fali naptárat közös, családi fényképekkel?
 • Reklámajándéknak szánod partnereidnek?

Bármi is legyen az elképzelésed, vállaljuk egyedi naptárak grafikai tervezését bármilyen méretben és tartalommal!

hr
Video és animáció

Szeretjük a video montázsokat és az aniációkészítést is. Egyedi reklámvideókat készítünk neked, ha szeretnéd egyszerűen, látványosan, mégis informatívan bemutatni vállalkozásodat, vagy termékeidet, szolgáltatásaidat.

Nem a klasszikus értelemben vett élőszereplős, vagy virtuális környezetben animált TV-s és online reklámfilmekre gondolunk, hanem izgalmas módon megelevenedő, animált infografikákra, vagy fotókból összeállított animált slideshowkra.

Vizualizálva könnyebben érthető a dolog, nézd meg a videós referenciák között!


Az animált fotómontázs, vagy slideshow tulajdonképpen a klasszikus diavetítés egy igényesebb formája. Egy képnézegető programmal, vagy egyszerűbb videoszerkesztő programokkal csak az oldható meg, hogy fényképeinket egymás után helyezgetve egy diavetítésként lepergessük néhány áttűnés effekttel a képek között.

Ezzel szemben egy animált fotómontázsnál tetszőleges környezetet teremtünk, abba helyezzük el a képeket, melyeket változatos kameramozgásokkal vagy egyéb látványos effektusokkal, mozgásokkal, feliratokkal, szövegekkel tarkítva mutatunk be egymás után zenei aláfestéssel.

FONTOS! Nem animációs sablonból (ún. stock sablon) készítjük a videot, hanem saját, egyedi animációt tervezünk.


A csomag tartalma:

 • legfeljebb 3 perces animált fotómontázs HD vagy 4K felbontásban
 • ez kb. 15-20 fotó kényelmes bemutatására elegendő
 • a kész videot többféle video formátumban adjuk át
 • igény esetén DVD-re rögzítjük és postán is eljuttatjuk hozzád

Neked csupán annyi a dolgod, hogy kiválogatod kedvenc képeidet, mi pedig egy egyedi videot szerkesztünk a felhasználásukkal, melyben a környezet, a stílus és a zene mind a képek hangulatához passzol, vagy egyedi elképzeléseidnek megfelelő.

Az animált fotómontázst egyaránt ajánljuk magánszemélyeknek (ajándék, emlék) és vállalkozásoknak is (prezentációs, vagy reklám célra).

Pontos árat konkrét igényeid alapján tudunk adni. >> AJÁNLATKÉRÉS <<

A sablonból készült fotómontázs lényege, hogy az alapkoncepciót, az egyedi grafikákat és az animációt nem az alapoktól építjük fel, ami egy hosszas és komplex folyamat, hanem úgynevezett stock sablonokat használunk fel és ezeket szabjuk testre az igényeid szerint.

A sablon nem jelenti azt, hogy a szerkesztés nem munkaigényes, vagy hogy a végeredmény kevésbé színvonalas. Pont ellenkezőleg!

A stock sablonoknak van egy alapkoncepciójuk, ami a stílust, dizájnt, animációt illeti. A feliratok, szövegek, képek, kameramozgások és a sablon video hossza mind-mind testre szabható. Igényed szerint egy ilyen sablonba szerkesztjük bele az általad kiválasztott képeket, szövegeket.

Neked nincs más dolgod, mint egy egyeztetést követően kiválasztanod, hogy melyik sablon tetszik és mi a fotóid alapján testre szabjuk azt. Számtalan sablon fellelhető az interneten rengeteg forrásból, ezért ha nincs kedved bajlódni ezek felkutatásával, arra is van lehetőség, hogy elképzeléseid alapján mi javasolunk neked a témába vágó sablonokat és azokból választod ki a leginkább tetszetőst.

Néhány példa  ilyen sablonokra:


A csomag tartalma:

 • 1 db kiválasztott montázs-sablon testre szabása legfeljebb 30 db fotó felhasználásával
 • a kész videot többféle video formátumban adjuk át
 • igény esetén DVD-re rögzítjük és postán is eljuttatjuk hozzád

A csomag nem tartalmazza a kiválasztott sablon (és esetenként a hozzá kiválasztott zene) árát!

A sablonok ára változó, de általában 4.000 – 15.000 Ft-ig terjed, attól függően, milyet választunk, honnan vásároljuk, stb.
A pontos árat mindig egyeztetjük Veled még a munka megkezdése és a sablon megvásárlása előtt.

Az infografika olyan animáció, melyben statisztikai információkat, vagy akármilyen egyéb számadatokat, folyamatokat mutatunk be látványos formában.

A száraz, unalmas grafikonokkal, táblázatokkal és folyamatábrákkal ellentétben egy infografika sokkal izgalmasabb és a grafikai elemeknek, animációnak köszönhetően könnyebben is értelmezhető és memorizálható. Kiváló eszköz céges prezentációkhoz, reklám- és marketing célra, vagy szolgáltatások bemutatására.

Bármilyen stílusú és tartalmú animált infografikát elkészítünk neked kérésednek megfelelően. Igény esetén van lehetőség narrátori szöveggel ellátott anyag készítésére is.

Egy ilyen video elkészítése mindig tartalomtól függ, ezért kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

Mit is „mutat be” egy bemutató animáció? Gyakorlatilag bármihez készíthető ilyesmi, jól szemléltethetők és ismertethetők vele például a következők:

 • cég, vállalkozás (felépítés, profil, szolgáltatások, ügyfélkör, sajátosságok, erősségek, egyediség),
 • termék, szolgáltatás (jellemzők, tulajdonságok, szolgáltatás sajátosságai, menete, hogyan vehető igénybe, stb.),
 • eszköz, technológia (működés, magyarázat, használati útmutató),
 • folyamat (komplex folyamatok bemutatása, leegyszerűsítése)

Példa egy terméket bemutató egyedi készítésű animációnkra:

Ha te is hasonlót szeretnél, keress minket bizalommal. A feladat ismeretében pontos árajánlatot tudunk adni. >> AJÁNLATKÉRÉS <<

Előfordulhat, hogy céges logódra nem csak nyomtatva, vagy webes felületen van szükség, hanem TV reklámokban, rendezvényeken kivetítőkön megjelenítve, vagy egyéb video anyagokban.

Ekkor hasznos lehet a logód animált változata, mert dinamizmust és stílust kölcsönöz, ha egy mozgóképes anyagban az emblémád is „életre kel”, nem csak állóképként jelenik meg.

Az animált lógó használható:

 • video intro-ként és outro-ként (reklám, vagy animáció elejére nyitásnak és végére lezárásnak)
 • önmagában kivetítőkön, monitorokon, videoreklám-felületeken
 • reklámanyagokban a kép valamelyik sarkában állandóan szerepeltetve (mint egy TV csatorna embléma)
 • egyéb egyedi ötlet alapján más célra is

Elkészítjük céglogód mozgó verzióját. Ehhez meglévő vektoros logódat az animáláshoz megfelelően előkészítjük. Ha a logó nem vektoros, akkor a vektorizálást is vállaljuk.

A végeredmény egy egyedi, 5-15 másodperc hosszúságú animált céges embléma lesz, melyet többféle video formátumban is átadunk Neked, hogy minél több helyen felhasználhasd.

Példa:

A video prezentáció pontosan az, amire a neve is utal. A klasszikus Powerpoint, vagy Prezi előadások animált video változata. Az előbbi prezentációkészítő programokkal ellentétben egy animált video prezentációnál az effekteknek és a grafikai megvalósításnak szinte csak a képzelet szab határt. Sokkal látványosabb, igényesebb bemutatók hozhatóak így létre, ezért mindenképpen ajánljuk!

Fontos azonban megjegyezni, hogy olyan témákról érdemes video prezentációt készíteni, melyek tartalma, mondanivalója a későbbiekben is állandó és időtálló marad, mert a videóba utólag beleszerkeszteni, módosítani csak körülményesen lehet. Ezt viszont úgy korrekt, ha a hátrányai közé soroljuk.

Az alábbi referencia jól bemutatja, hogy mire is alkalmazható a video prezentáció.

A tervezés díja függ a prezentáció tartalmától, hosszától és a megvalósítandó elképzeléstől, így pontos árat a feladat ismeretében tudunk mondani. Kérj ajánlatot tőlünk! >> AJÁNLATKÉRÉS <<

hr
Weboldalak

Szeretnél online megjelenni, hogy célközönséged számára egyszerűen, könnyen átláthatóan bemutasd a vállalkozásodat, vagy saját magadat? Mi segítünk ebben! Vállaljuk WordPress alapú honlapok elkészítését, melyeket igényeid alapján testre szabott sablonokból építünk fel számodra.


A WordPress sablonok egyáltalán nem "sablonosak", sőt. Sokoldalúan variálhatóak és testre szabhatóak, ezáltal egyedi, de mégis költséghatékony online megjelenés lesz a végeredmény.

Neked ajánljuk honlapkészítés szolgáltatásainkat, ha:

 • egyszerűen, könnyen átlátható módon, mégis igényesen szeretnéd bemutatni vállalkozásodat,
 • szeretnéd, ha tableten, moiblon nézve is a kor igényeinek megfelelően jelenne meg honlapod,
 • esetleg webáruházat nyitnál,
 • és nem szeretnél több százezret rákölteni az online megjelenésedre

Ha igényes, egyszerű, mégis modern és mobilbarát weboldalt szeretnél (amin például bemutatod, mivel foglalkozol, mit kínálsz és hogyan lehet felvenni veled a kapcsolatot), mindezt képgalériával, esetleg videókkal tarkítva, akkor Weboldalkészítés szolgáltatásunkra van szükséged!

A csomag tartalma:

 • Wordpress sablonból kialakított, testre szabott honlap tervezése és elkészítése,
 • tablet- és mobilbarát (responsive) megjelenés,
 • az általad biztosított képi, szöveges és egyéb tartalmak feltöltése, elrendezése,
 • slider képek grafikai tervezése és feltöltése (slideres honlapok esetén),
 • alap SEO és biztonsági bővítmények,
 • Google analitika beillesztése

Minden esetben szükséges egyeztetnünk Veled az elképzeléseidről, hogy a feladat pontos ismeretében egy pontos árajánlatot tudjunk adni. Vedd fel velünk a kapcsolatot! >> KATTINTS IDE! <<

A hatékony, eredményes kereskedelemhez napjainkban szinte elengedhetetlen egy webáruház üzemeltetése.  Ha online kereskedelemben gondolkozol és  webshop-ot szeretnél, vagy meglévő üzleted kínálatát szeretnéd online is értékesíteni, akkor a WordPress alapú webáruházat neked találták ki.

Teljes mértékben megfelel a kor igényeinek, vásárlói oldalról könnyen átlátható, a te oldaladról pedig egyszerű a termékek, leírások feltöltése, a készletek menedzselése és az árak követése, módosítása is.


A csomag tartalma:

 • Wordpress sablonból kialakított, testre szabott, max. 1.000 db termék kezelésére alkalmas webáruház tervezése és elkészítése,
 • fizetési és szállítási lehetőségek beállítása a webáruházban,
 • termékeid egyszeri alkalommal történő feltöltése az áruházba (a leírásokat, információkat, termékképeket neked kell biztosítanod!)
 • az általad biztosított egyéb képi és szöveges tartalmak feltöltése, elrendezése,
 • tablet- és mobilbarát (responsive) megjelenés,
 • slider képek grafikai tervezése és feltöltése (slideres webshop esetén),
 • a webshop adminisztrációs felületének ismertetése, "betanítása"
 • alap SEO és biztonsági bővítmények,
 • Google analitika beillesztése

Pontos árajánlatot a feladat és a részletek ismeretében tudunk adni.
Vedd fel velünk a kapcsolatot! >> KATTINTS IDE! <<

Egy honlap elkészülése után annak zökkenőmentes üzemeltetéséhez hozzátartoznak a különböző karbantartási, adatmentési és frissítési feladatok is. Folyamatosan változó tartalmú weboldalaknál és webáruházaknál a termékek, tartalmak bővülése, cserélődése is állandó feladatként jelentkezhet.

Ha ezekkel a - gyakorta időigényes, vagy speciális - feladatokkal nem szeretnél foglalkozni, vagy egyszerűen nem fér bele az idődbe, mi átvállaljuk helyetted honlapod karbantartását és a tartalmak folyamatos menedzselését a kéréseid, elvárásaid alapján.

A csomag tartalma:

 • A weboldal tartalmának frissítése az általad biztosított információk szerint,
 • webáruház termékeinek folyamatos frissítése,
 • esetleges hibák javítása az oldalakon,
 • biztonsági mentések készítése (hetente a teljes oldalról, naponta az adatbázisról),
 • Wordpress motor, sablon, és plugin-ek folyamatos frissítése.

Mivel ebben az esetben folyamatos, havi szintű szolgáltatásról beszélünk, így a feladatoktól függően személyre és weboldalra szabott árajánlatot adunk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj árajánlatot! >> KATTINTS IDE! <<

Vállalkozásunk alanyi áfa mentesen működik, a szolgáltatások díjait nem terheli áfa.

Az árak tájékoztató jellegűek, minden megrendelés esetén egyeztetünk és pontosítunk az igényeknek és a feladatnak megfelelően.
Fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos esetekben a feladat bonyolultságától függően egyedi árképzést alkalmazzunk.